КУРС "МАСАЖИСТ - УНІВЕРСАЛ"
КУРС “МАСАЖИСТ – УНІВЕРСАЛ”

КУРС “МАСАЖИСТ – УНІВЕРСАЛ”

КУРС “МАСАЖИСТ – УНІВЕРСАЛ” підійде для тих, хто хоче спробувати себе в масажній справі і одразу мати змогу запропонувати різні види масажу для своїх клієнтів.

Розширений курс включає в себе найбільш популярні види масажу: класичний, антицелюлітний, медовий, баночний.

Цей курс починається з вивчення класичного масажу, викладач пояснить всю необхідну теорію, практичні заняття розпочнуться з другого уроку. Студентам видаються зручні посібники, в яких викладений весь матеріал в зрозумілій формі, з картинками, по яким ви з легкістю згадаєте всі вивчені рухи.

Ми приділяємо увагу збереженню здоров’я масажиста, ергономіці, збереженню енергетичного ресурсу. Вас навчать обирати масажні олії, косметичні засоби, обладнання та аксесуари.

На практиці ви вивчите всі рухи класичного масажу, після чого під контролем викладача відпрацюєте масаж комірцевої ділянки, голови, обличчя, спини, рук, ніг, живота, грудної клітини. Потім ви зможете виконати загальний масаж.

Після повного засвоєння класичного масажу вас навчать працювати з вакуумними банками різних видів, при наявності на філіалі вакуумно- роликового апарату навчання роботи з ним теж ввійде в програму. 

Антицелюлітний масаж- це найпопулярніша техніка в програмі корекції фігури. Викладач пояснить причини виникнення целюліту, стадії і методи корекції. На практиці ви відпрацюєте антицелюлітний масаж в змішаній техніці- мануально, банками і за допомогою апарата.

Медовий масаж використовується як на окремі ділянки тіла, так і на все тіло з оздоровчою метою і в програмах корекції фігури. Косметичний медовий масаж теж є дуже корисним і входить в програму.

Отже після проходження розширеного курсу ви зможете виконувати декілька найпопулярніших масажних технік, які дозволять вам знайти роботу та бути конкурентно спроможними серед інших спеціалістів.

Розширений курс масажу в групі розрахований на 8 тижнів при заняттях 2 рази на тиждень по 2 год. (графік може бути змінений при узгодженні з групою)

Цей курс можна пройти в індивідуальному порядку (при домовленості з викладачем, ціна буде більшою) або по відео урокам.

Обирайте найкращий для вас варіант навчання та навчайтесь масажу з легкістю і задоволенням.

Коротко про школу СЕКРЕТИ МАЙСТРІВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *