Чому масаж корисний

Чому масаж корисний

Часто починаючі майстри не знають, як пояснити для клієнта користь процедури і самі не дуже розуміють яку дію має масаж. Давайте розберемо, що ж відбувається в організмі під дією масажу.

  1. Масаж сприяє поліпшенню кровообігу в тканинах за рахунок відкриття резервних капілярів, завдячуючи цьому м’язи отримують збільшену кількість поживних речовин, з током крові розносяться токсичні кислоти, які виробляються в м’язах під час роботи, разом з детоксикацією уходить відчуття втоми та зменшується біль.
  2. Масаж тонізує розслаблені м’язи, що не мають активного скорочення і розслабляє спазмовані і перенапружені, дія масажу прирівнюється до правильного спортивного тренування, при цьому клієнт отримує емоційне задоволення і відпочинок.
  3. Масаж покращує лімфоток, при цьому організм звільняється від шлаків і токсинів, зменшуються набряки, це чистить весь організм і покращує імунітет.
  4. Під час масажу клієнт розслабляється і може заснути- це сприятливо позначається на психо-емоційний стан людини, емоції задоволення заміняють стресові стани та втому.
  5. Масаж покращує стан шкіри обличчя і тіла, це ефективний і найбезпечніший спосіб подовжити молодість і красу.
  6. Під дією антицелюлітних масажних технік разрушаються і виводяться жирові клітини- адипоцити, це сприяє зменшенню целюліта і зниженню ваги. При комбінації цих технік з фізичними вправами і здоровим харчуванням досягаються прекрасні результати корекції фігури.
  7. Чудово діє масаж на дітей різного віку. Для немовлят правильно підібраний масаж і лікувальна фізкультура є дуже дієвою терапією при різних патологічних станах.
  8. Вісцеральний масаж живота покращує роботу внутрішніх органів, запускає травлення, позбавляє від проблем з кишківником, в поєднанні зі здоровим харчуванням такий масаж може повністю вирішити багато проблемі допомогти людині мати здорове життя.
  9. Масаж є ефективною реабілітацією після різноманітних травм.
  10. Масаж має неоціненне значення для підтримки гарної фізичної форми.

На курсах «Секрети майстрів» майбутні майстри масажу озброюються необхідними знаннями, які допоможуть бути ефективними і дають конкурентну перевагу на ринку праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *